Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

 

Anno spróbuj jeszcze dłuższego peklowania, będzie jeszcze smaczniejsze.

jakie dajesz stężenie solanki przy peklowaniu przez ponad 4 tygodnie.

Ja zadaję też takie pytanko :question:

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2078-peklowanie-pomocy/page/2/#findComment-50426
Udostępnij na innych stronach

W tym temacie wszystko opisałem https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=43045&highlight=#43045 Dodam tylko, że ilość saletry 15g była na 15 litrów solanki. Można spokojnie dać mniej saletry i mięso też się upekluje.

Pzdr.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2078-peklowanie-pomocy/page/2/#findComment-50440
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.