andrzej k Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam Anno spróbuj jeszcze dłuższego peklowania, będzie jeszcze smaczniejsze. jakie dajesz stężenie solanki przy peklowaniu przez ponad 4 tygodnie. Ja zadaję też takie pytanko :question: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2078-peklowanie-pomocy/page/2/#findComment-50426 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 29 Grudnia 2008 W tym temacie wszystko opisałem https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=43045&highlight=#43045 Dodam tylko, że ilość saletry 15g była na 15 litrów solanki. Można spokojnie dać mniej saletry i mięso też się upekluje.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2078-peklowanie-pomocy/page/2/#findComment-50440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.