Kaciak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Od 2,5 dnia wędzę na zimno polędwicę z dzika oraz dwie szyneczki, takie nieduże. Jutro czas wędzenia polędwicy się kończy. nie mogę się doczekać godziny próby.To moje pierwsze wędzenie na zimno ( musiałem wykazać się niezłomnością charakteru i odpornością na dezaprobatę podglądających dzieło.)Czy ktoś może mi napisać co mnie czeka w godzinie próby. Jakie macie doświadczenia z zimnym wędzeniem? Cytuj Kaciak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2141-pol%C4%99dwica-z-dzika-w%C4%99dzona-surowa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaciak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Stycznia 2009 chciałbym jeszcze dodać że wędząc, trzymam się przepisu znalezionego na tej stronie.Za termometr służy mi jednak ręka. Jak poznać czy coś wędzone na zimno jest już uwędzone. piszcie ludziska ,piszcie. nie chciałbym tego spaprać Cytuj Kaciak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2141-pol%C4%99dwica-z-dzika-w%C4%99dzona-surowa/#findComment-51364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam Czy ktoś może mi napisać co mnie czeka w godzinie próby. Jak zrobiłeś tak będziesz miał :smile: Będzie super jadło :smile: Jeżeli tak czujesz temperaturę w ręce jak nasz kolega Bagno będzie dobrze Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2141-pol%C4%99dwica-z-dzika-w%C4%99dzona-surowa/#findComment-51365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.