Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeżeli do drugiego turnusu ciężko nabyć kursantów , to co będzie z trzecim turnusem :sad:

Szkoda że nie mogę teraz jechać .

Pozdrawiam

Witaj Andrzeju. Jak na razie nie narzekamy na chętnych. A niespodzianki każdy lubi dostawać. :-) Ja myślę, że kto jak kto, ale Ty spokojnie masz na tyle siły i werwy, że spokojnie zmobilizowałbyś się na II turnus. Dużo wśród chętnych nowych twarzy, a Ty jako wielki Zadymiacz mógłby świecić przykładem. Zastanów się jeszcze chwilkę, bo jest czas i podejmij słuszną decyzję. Będzie nam niezwykle miło widzieć Cię na II turnusie.

Pozdrawiam Paweł
  • Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Ludzie, nie przesadzajmy, dopiero jest 6.02. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Niestety nie mogę jechać na szkolenie w tym terminie. Aczkolwiek już teraz z nieukrywaną przyjemnością :lol: zapisuję się na III -ci kurs, jako nr1 na liście.

Pozdrawiam,

Szejk

---------------------------------------------------------

"Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy."

Szejk niestety, nie jesteś pierwszy. :cry:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Witaj Arti. Jesteś zapisany.

Jeszcze tylko trzy wolne miejsca. Zapraszamy. :wink:

Maxell,

witam

jestem bardzo zainteresowany drugim turnusem, widzę że macie jeszcze miejsca

proszę o wpisanie mnie na listę i info dotyczące zapłaty (ile, do kiedy i na jakie konto)

pozdrawiam Artur Czarnecki

Wszelkie informacje znajdziesz tutaj: http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2919

Szejk niestety, nie jesteś pierwszy. :cry:

A jeżeli można wiedzieć to który?

Pozdrawiam,

Szejk

---------------------------------------------------------

"Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy."

Szejk, na stronie głównej forum naciśnij (pod napisem forum - ostatnie wiadomowści) Nasza Szkoła Domowego Masadstwa (wchodzisz w temat). Tam znajdzesz podtematy dotyczace tylko tego zagadnienia, a m.in. Lista osób chętnych na trzeci turnus...

Kiedy mamy wpłacać pieniążki,i do kiedy.

Może wkleić w ten temat nr. konta :grin:

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Tu są podane dane ,myślę ,ze nadal aktualne: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2931

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Witam

Hura !!!! Mogę jechać w lutym jeżeli jest miejsce to proszę mnie zapisać . Świniobicie dało się przełożyć

Pozdrawiam :lol:

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Aktualna lista przedstawia się następująco:

Drugi turnus (24 osoby) od 27.02. do 01.03.2009 r.:

1. Arti

2. Podlasiak

3. Darek

4. Sławek

5. kaszubka33

6. Kyzimol

7. luciola5

8. pawelk3333

9. radzio

10. Sawca

11. Zico

12. Wojciechowska Janina

13. Maad

14. Chmieliński Henryk

15. Zaperty Jerzy

16. Hajtowicz Marek

17. z_łagiewnik

18. tadzio

19. Załęski Dariusz

20. Misiura Jerzy

21. Kraszewski Marek

22. andrzej k

23. Papcio

24. Danusia

Proszę nas dopisać, oby zdrowie i pogoda pozwoliła.

Ja i Danusia będziemy pilnymi uczniami, a wiedzy nigdy za wiele.

W życiu dwa dni są najważniejsze:
 Ten w którym się urodziłeś.
  I ten kiedy zrozumiałeś po co

M.Twain

Wygląda na to, że lista osób zapisanych na drugi turnus jest juz pełna. :wink:

No to w przyszłym tygodniu wszyscy robią mały przelewik i za trzy tygodnie o tej porze będziemy już się uczyć!
Pozdrawiam... Piotrek.
Nigdy nie przypuszczałem żę powrót do szkoły moża tak człowieka ucieszyć . No to jak mawiał Lermaszewski ......"Brawo Lusia i Jogi Babu" :grin:

Paweł 603957797

Nie takiej okazji nie przepuszczę , taki skład "IRCH"-a i K P P dojedzie i skontroluje czy uczestnicy myją nogi przed spaniem :wink: :lol:
Tomuś

Witam

IRCH"-a i K P P dojedzie i skontroluje czy uczestnicy myją nogi przed spaniem :wink: :lol:

Będzie bez mycia nóg , bo nie będzie spania , oczywiście z powodu braku czasu :lol:

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

MIEJSCA WOLNE W SAMOCHODZIE

BIAŁYSTOK - WARSZAWA - ZRĘBICE

Kolega Marek Kraszewski, prosił o zamieszczenie informacji,

o tym, że będzie jechał z Białegostoku, trasą przez Warszawę,

7 osobowym samochodem (wolnych będzie 6 miejsc)

i chętnie zabierze za sobą po drodze uczestników szkolenia.

Proszę szczegóły dogadywać bezpośredni z Markiem, nr telefonu 696 412 229

Zawsze to raźniej i paliwko na kilka osób. Dziękuję.

Pozdrawiam Paweł

INFORMACJA DLA UCZESTNIKÓW II TURNUSU

Proszę o wpłaty składki, tak aby na koncie Szkoły Domowego Masarstwa

były maksymalnie do 15 lutego 2009 roku. To pozwoli mi na rozplanowanie

przygotowań i zrobienie wymaganych zamówień na mięsa. Nie ukrywam,

że zgłosiło się też kilka osób jako rezerwa i obowiązkiem moim jest im dać

odpowiedź, jeśli zwolnią się jakieś miejsca. Wpłat już można dokonywać.

Proszę w tytule wpisać nick lub imię i nazwisko jakie jest użyte w liście chętnych,

pomoże to w organizacji. Dziękuję ze swoje strony za tak liczny odzew na nabór. :-)

Pozdrawiam Paweł

Na 20 mężczyzn cztery dziewczyny, to nas chyba na rękach nosić będziecie.

A na ciasto reflektujecie , czy już tylko mięcho. :devil:

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO