Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Z miłą chęcią wzięłabym udział w kursie :grin:

czekam na odp. bardzo sympatycznej koleżanki ,którą zaczepiłam na NK :tongue:

Raczkująca zadymiara :)

http://www.forum-gniazdo.com/index.php

Jak sie zdecydujecie, to napisz. :wink:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Ze względów ode mnie niezależnych ,muszę niestety odpuścić sobie ten kurs :sad: :sad: :sad:

Raczkująca zadymiara :)

http://www.forum-gniazdo.com/index.php

Wodzu mam pytanie ,czy można było by napisać skąd są "Żacy" ? Powiem ,że ciekawi mnie czy ktoś z mojej okolicy podjął prawidłową decyzję ,ludzie związani z Forum czy ze Stronka stawiają "baloniki" a "studenci " są anonimowi . To chyba nie będzie ,żadne złamanie ustawy o danych osobowych.
Tomuś
Czy jest planowany IV turnus szkoły masarstwa .

POZDRAWIAM JASIU52

........................................

ważne to dobrze zadymić :D

Czy jest planowany IV turnus szkoły masarstwa .

Oczywiście, https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2994

Serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam Paweł

Witam,

Mój bratanek b.chciałby uczestniczyć w szkoleniu na III kursie proszę zmianę wpisu na

1,2 Szejk + Tomek .

Dzięki.

Pozdrawiam,

Szejk

---------------------------------------------------------

"Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy."

Proszę Państwa, na III-cim turnusi pozostały już tylko dwa wolne miejsca. Proszę o szybkie podejmowanie decyzji. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Tym samym, nasz Stary Wiarus Pasibrzuszek, zamknął listę chętnych do uczestnictwa w III turnusie Szkoły Domowego Masarstwa. :wink:

Podczas III turnusu, część zajęć będzie miał z Wami lekarz weterynarii, a nasz Kolega zadymiacz. Przygotowuje juz ciekawy pokaz video dot. np. sposobów odróżniania mięsa ze sztuk padłych, wad mięsa, mięsa zarażonego włośniem i innymi pasożytami oraz chorobami, wyglądu chorych narządów trzody chlewnej i bydła itp, itp, itp. Z rozmów przeprowadzonych z Kolegą wnioskuję, że zapowiada się bardzo ciekawie.

Jest od początku zaplanowany. :wink:

Aby ułatwić logistykę szkoleń proszę o zgłaszanie swoich danych wg poniższego schematu:

1. Nick z Forum (jeśli go zgłaszający nie posiada to Imię i Nazwisko)

2. Ilość osób towarzyszących

Dodatkowo na mojego:

maila (papla@me.com),

PW, GG (2484269)

lub telefon (691 597 792)

3. Aktualny numer kontaktowy, najlepiej komórkowy.

4. Miasto lub miejscowość z jakiego zgłaszający będzie jechał, to w celu organizacji wspólnego transportu z innymi uczestnikami jadącymi z okolic.

5. adres e-mail jeśli taki zgłaszający posiada

6. Imię aby wypisać identyfikator ułatwiający komunikację na szkoleniu.

Pozdrawiam Paweł

Podczas III turnusu, część zajęć będzie miał z Wami lekarz weterynarii, a nasz Kolega zadymiacz. Przygotowuje juz ciekawy pokaz video dot. np. sposobów odróżniania mięsa ze sztuk padłych, wad mięsa, mięsa zarażonego włośniem i innymi pasożytami oraz chorobami, wyglądu chorych narządów trzody chlewnej i bydła itp, itp, itp. Z rozmów przeprowadzonych z Kolegą wnioskuję, że zapowiada się bardzo ciekawie.

Maxell a te informacje równiez będa zawarte w filmie instruktarzowym :question:

Paweł 603957797

Witam wszystkich, chciałbym zgłosić na kurs- III turnus dwie osoby:

1. Łasuch, tel 507 140 546, metrum@neostrada.pl, imię do identyfikatora Jędrek

2. Marek Marciniak, tel 501 699 440, farmako@o2.pl, imię do identyfikatora Marek

Będziemy jechali z Warszawy samochodem, więc jeśli zajdzie taka potrzeba to z przyjemnością kogoś zabierzemy. Opcjonalnie mamy do dyspozycji VW- T4, gdyby była do zabrania większa ilość adeptów :lol:

Pozdrawiam

Łasuch

Ups.. nie doczytałem, że lista już zamknięta :blush: Skoro tak to poproszę na rezerwową, a jeśli się nie dostaniemy to chyba na IV turnus :cry:

Teraz to juz tylko V albo VI został. Na IV FULL. :wink:

AREK

KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY

Witam serdecznie szykującą się kolejną grupę pozytywnie zadymionych :-)

Z uwagi na zbliżający się okres świąteczny proszę aby wpłaty na III kurs

były na koncie Szkoły, do 13 marca (piątek) - zamówienie półproduktów mięsnych.

Dane do przelewu:

"Szkoła Domowego Masarstwa"

Krakowski Bank Spółdzielczy O/Niegowa

Filia Janów

nr r-ku 55 8591 0007 0331 0925 9879 0002

W tytule proszę podać Imię i Nazwisko lub Nick - taki sam jak na liście.

Proszę podać też Imię osoby towarzyszącej abyśmy mogli przygotować identyfikator.

Pozdrawiam Paweł

W związku z bardzo dużą ilościa osób chętnych na kursy, czynimy starania, by w okolicach poświątecznych, zorganizować dodatkowy turnus IIIb.

O wynikach negocjacji natychmiast Państwa poinformujemy.

AUTOSTOP

Informacja od:

Karol Szymczak, Kamionki koło Poznań tel 602-856-105

mam duży samochód na 7 osób i mogę kogoś zabrać niema sprawy

Pozdrawiam Paweł