Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Maxell dopisz Zico jeszcze raz i wstępnie plus 2 osoby potwierdzę do końca tygodnia - te 2 osoby oczywiście bo Zico jedzie tym bardziej że jedzie Leszek z Żyrardowa :grin: :grin: :grin: :grin:

Paweł 603957797

Mówisz dopis i masz. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Witam

Proszę o dopisanie stolarzM +1

No to "+1" będzie na liście rezerwowej :wink:

O 17.33 pisałem o wpis dodatkowo jednej osoby , musiałem się przypomnieć.

Pozdrawiam stolarzM.

Zico jedzie znowu , bo liczy na to że przyjedzie pani Kasia wywiad z nim przeprowadzić.

Na pierwszy się nie załapał. :devil:

Ha Ha hA bierzesz odwet za to że Ciebie wkręciłem

Paweł 603957797

Czy mozna dwie osoby na 4 kurs zapisac??

no na rezerwę tak widziałeś lista pełna

no nie chwile mnie w pracy zatrzymali a tu już na czerwiec trzeba się zapisywac:(

Może na allegro dostanę wejściówki ;)

Pozdrawiam Paweł
Gość Anonymous

kaszubka33 napisał/a:

Zico jedzie znowu , bo liczy na to że przyjedzie pani Kasia wywiad z nim przeprowadzić.

Na pierwszy się nie załapał. :devil:

Ha Ha hA bierzesz odwet za to że Ciebie wkręciłem

A ja tam myślę, że za mało wiedzy przeczytał :grin: , to i jedzie zaległości nadrabiać :lol: :lol: :lol:

Tylko wszystkiego nie przeczytaj, zostaw trochę dla nas :lol:

A tak swoją drogą przed chwilą wróciłem z pracy, a tu się tak porobiło... Jak tak dalej pójdzie, to ze trzy klasy równoległe trzeba będzie uruchomić, i Bagno sklonować :lol:

Aby ułatwić logistykę szkoleń proszę o zgłaszanie swoich danych wg poniższego schematu:

1. Nick z Forum (jeśli go zgłaszający nie posiada to Imię i Nazwisko)

2. Ilość osób towarzyszących

Dodatkowo na mojego:

maila (papla@me.com),

PW, GG (2484269)

lub telefon (691 597 792)

3. Aktualny numer kontaktowy, najlepiej komórkowy.

4. Miasto lub miejscowość z jakiego zgłaszający będzie jechał, to w celu organizacji wspólnego transportu z innymi uczestnikami jadącymi z okolic.

5. adres e-mail jeśli taki zgłaszający posiada

6. Imię aby wypisać identyfikator ułatwiający komunikację na szkoleniu.

Pozdrawiam Paweł

AUTOSTOP

Paweł Zawadka - Pools

tel 0605332487, będę jechał z warszawy, mogę kogoś zabrać (2-3 osoby), email: pools (małpa) wp.pl

Pozdrawiam Paweł