Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

ORGANIZACYJNE

 

Z uwagi na powstające problemy identyfikacji przychodzących przelewów

na konto Szkoły, proszę o podawanie swoich danych osobowych

na mojego maila: papla@me.com lub papla@me.com (ważny do końca maja 2009 roku).

 

1. Imię i Nazwisko (dodatkowo można nick z forum)

2. Aktualny numer kontaktowy, najlepiej komórkowy.

3. Miasto lub miejscowość z jakiego zgłaszający będzie jechał.

 

WAŻNE! W tytule przelewu proszę dopisać numer kursu na jaki Państwo wpłacają.

 

Jest to konieczne do poprawnego działania Szkoły i wyeliminowania,

pomyłek jakie mogą się zdarzyć.

 

Wpłat proszę dokonywać w terminach przewidzianych przy każdym kursie,

jest on obliczany na dwa tygodnie przed datą rozpoczęcia danego kursu.

Po tym terminie zawiadamiane są osoby z listy rezerwowej o wolnych miejscach.

 

Dziękuję i proszę o pozytywne zrozumienie w/w informacji.

Pomogą one bardzo usprawnić działanie Szkoły.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam Paweł

witam,

 

półtora roku czytania stronki, pół roku "po rejestracji" - czas się zatem ujawnić :-) i zacząć coś działać.

 

Kilka słów o sobie:

Półmieszczuch z podwarszawskiego Legionowa.

z wędzeniem związany od lat ... ho ho ... może dziesięciu?

Alergie dzieci zmusiły mnie do (o ironio losu!) normalnego odżywiania się.

Własna grilo-wędzarnia klinkierowa, ale zdjęć nie wstawię, bo na wiosnę idzie na odstrzał i stawiam nowy mebelek wg Waszych inspiracji i własnych przemyśleń/modyfikacji.

 

No i pytanko: czy jest szansa jeszcze na kwietniowy termin się wcisnąć (dwie osoby, bo jeszcze przyjaciel, też zadymiacz, chętnie by skorzystał).

Maxell, dzięki za umieszczenie na liście, ale z tego co czytałem, to wnioskuję, że wszyscy powyżej nr 24 na liście, to lista rezerwowa.

 

Nie aktualizowałem tejże listy o swoje dwie osoby, bo czekałem na ew. zielone światło od Ciebie.

 

Powiedz jeszcze, proszę, co z opłatami? Bo to, że na dwa tyg. przed, to wiem, ale czytałem też, że lista rezerwowa "uruchamia" się właśnie wtedy, gdy jakieś osoby z pierwszej "dwudziestkiczwórki" nie wpłacą pieniążków. Jak więc mam sprostać wymogowi dwóch tygodni, skoro o ew. wyjeździe dowiem się pewnie na 12 dni przed turnusem?

28. Marek Kraszewski - Białystok

 

Rezerwa:

 

1. Robert Matowicki - Białystok

 

Białystok :shock: Ale chłopaki chyba jeszcze się nie zarejestrowali na forum :rolleyes: , albo balonika nie postawili :cool:

 

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

Nie bijcie mnie, ale jestem idiotą. :blush: Dopiero teraz się zorientowałem, że termin kursu to 24-26 kwietnia, a nie czerwca. Nie wiem jakim cudem, ale do tej pory cały czas czytałem tę "IV" jako "VI". Normalnie czas najwyższy siebie samego odstrzelić selekcyjnie. :sad:

Kolego,jesteś wyjątkowo gapowaty :grin:

Na naszej stronce nie ma idiotów :lol: :lol:

 

Pozdrawiam serdecznie.

Oczywiście że jest nick Makrasz. Jest również zarejestrowany użytkownik Makrasz. Co prawda raczej obserwujący niż komentujący (chociaż kilka komentarzy było) ale jest.

:wink:

POzdrawiam

witam chciałbym sie dopisac do IV turnusu

Mogę wpisać Cię na listę rezerwową lub zaproponować V turnus, na którym zostały jeszcze kilka wolnych miejsc. Zadecyduj Ty sam.
Pozdrawiam Paweł

Propozycje od uczestników wyrobów na IV turnusie:

 

kiełbasa piwna, szynkowa grubo krojona, metka wędzona, pasztetowa, krupnioki, żymloki i salceson czarny

 

Będzie na nutę śląską :grin:

 

PS. Swoje sugestie proszę wysyłać do mnie na maila papla(et)me.com

Pozdrawiam Paweł
  • 2 tygodnie później...

Papla,

nie wiem, jak było do tej pory praktykowane prze Ciebie, ale może dobrym pomysłem byłoby puszczenie jakiegoś info, czy to przez wątek, czy przez PW, o brakach na koncie z tytułu IV kursu.

Moje wpłaty powinieneś mieć, ale 100% pewności nie mam, czy "się zaksięgowały" :-)

Powiem że słuszna uwaga Salvado jedziemy do Zrębic ale nie wiem czy kasa dotarła :wink:

POZDRAWIAM JASIU52

 

........................................

ważne to dobrze zadymić :D

Z uwagi na przerwę świąteczną i dlatego że konto jest w banku spółdzielczym, księgowanie odbywa się dość topornie. Zawsze powiadamiam na PW a jak nie ma PW to SMS na telefon. Proszę niepotrzebnie się nie denerwować. :-)
Pozdrawiam Paweł

Proszę niepotrzebnie się nie denerwować

Eeeee.. ja jestem niespotykajnie spokojny człowiek :-)

 

 

A serio: rozumiem, że skoro nie mam żadnego sygnału od Ciebie, to wsio

ok?

Czy będzie jakaś oficjalna informacja, kto się zakwalifikował na IV turnus? (czytaj, komu udało się przelać pieniądze :wink: ).
AREK

Czy będzie jakaś oficjalna informacja, kto się zakwalifikował na IV turnus? (czytaj, komu udało się przelać pieniądze :wink: ).

O sprawach finansowych rozmawiamy na PW i na mail. Nie ma potrzeby tu na forum wyszczególniać tych co wpłacili lub nie wpłacili. Jak macie jakieś uwagi to zapraszam na PW, maila lub bezpośrednio tel 691 597 792.

 

PS. Warunek konieczny odbycia się kursu, wpłaty od 24 osób został spełniony.

Pozdrawiam Paweł

Organizacyjne

 

Osoby posiadające lodówki turystyczne proszę je z sobą zabrać. Będzie o wiele łatwiej Wam dowieść w świeżości przydziały z kursu. Pozdrawiam.

Pozdrawiam Paweł

Wyroby zaplanowane na IV turnus Szkoły Domowego Masarstwa

 

1. Kiełbasa piwna

2. Kiełbasa szynkowa

3. Kiełbasa głogowska

4. Salceson czarny

5. Krupnioki śląskie

6. Żymloki (zymloki, bułczanka)

7. Metka łososiowa

8. Wątrobiana gruba wg Andrzeja k

Pozdrawiam Paweł

ORGANIZACYJNE

 

Wszystkim uczestnikom przypominam, że zaczynamy o 15.00.

Można przyjechać wcześniej. Okolica jest malownicza i obfituje w atrakcje.

Ja będę na miejscu około godz. 10.00. Kontakt: wzrokowy lub 691 597 792

Do zobaczenia i proszę o uważną jazdę.

 

Miło mi zakomunikować, że Panie kucharki z Folwarku,

zamiast podawać kolacje, będą przygotowywać

OBIADO-KOLACJĘ w cenie kolacji. Na ostatnich dwóch

turnusach tak już praktykowaliśmy i się sprawdziło to rozwiązanie.

Dlatego na stałe wchodzi, że w piątek uczestnicy dostają ciepły posiłek.

Pozdrawiam Paweł

Dzięki koledze Domin12439,

dziękuję bardzo,

wyrób 6. Żymloki (zymloki, bułczanka)

będzie jeszcze bardziej tradycyjny

a to dzięki dodatkowowi WEKÓW :-)

 

Ps. A teraz co tą są WEKI? ;-)

Pozdrawiam Paweł
jak by wecki to bym napisał że słoiki ale tak to nie wiem .A tak na serio to chyba nic innego jak bułka tzw. wrocławska

Paweł 603957797

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.