fuksio Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Maja 2006 Po jakim czasie od momentu zapeklowania mięsa peklosolą, zapeklowane mięso nadaje się do spożycia bez zagrożenia zdrowia? Jaki jest czas minimalny (bez względu na gatunek mięsa)? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/227-kiedy-je%C5%9B%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 13 Maja 2006 Na tak konkretnie i jasno postawione pytanie odpowiedź jest jedna:zajrzyj na www.wedlinydomowe.pl do działu Peklowanie. Odwagi - wędliny domowe przy zachowaniu zasad opisanych na ww. stronie są bezpieczne,zdrowe, tanie, smaczne, niepowtarzalne, oryginalne, itp, itd Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/227-kiedy-je%C5%9B%C4%87/#findComment-1379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.