BazylWidzew Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Marca (edytowane) Składniki kimchi (z płynem) 110 g jajka 3 szt (2 kurze, 1 indycze) cebula 100 g mąka 25 g pomidor sól olej Składniki Kimchi pokroić na kawałki 1,5 x 1,5 cm Cebulę pokroić w kostkę 0,5 x 0,5 cm Wymieszać komchi, cebulę, jajka, mąkę i doprawić solą do smaku Na rozgrzaną patelnię z olejem wylać masę, rozłożyć pomidory, smażyć na średnim ogniu po 10 min z każdej strony. U mnie patelnia ma 20 cm średnicy. Bardzo smaczny obiad niedużym kosztem, jedyny minus nie ma mięsa Edytowane 25 Marca przez BazylWidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22753-mazurskie-kimchijeon/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.