Dawidk1 Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, szrekPL napisał(a): W zupełności wystarczy jak widać na załączonym obrazku, zmień mąkę na Caputo na alledrogo są w 5kg pakach w dobrej cenie i powodzenia w dalszym rozwoju... Zakupię bo byłem z niej zadowolony. A teraz lepsze doświadczenie i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-niepe%C5%82nosprawnego/page/4/#findComment-1042075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 2 godziny temu 18 minut temu, Dawidk1 napisał(a): Hydracja 55 Mąka 150g, woda 82g, sól 4g, drożdże 0.31g tłuszcz 4g. W jaki sposób przy tak małej hydracji i ilości drożdzy otrzymałeś efekt ciasta jak ciabatta która wymaga hydracji powyżej 80% w zwyż?Opisałeś proces ale czy czasami nie ma błędu w ilościach? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-niepe%C5%82nosprawnego/page/4/#findComment-1042078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.