Hairld57 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 godzinę temu Cześć wszystkim, dopiero wchodzę w świat domowego masarstwa i chciałbym zacząć od prostych wyrobów – może jakaś kiełbasa albo szynka. Jakie przepisy polecacie dla zupełnie początkującego? Na co zwrócić uwagę przy pierwszym wędzeniu, żeby nie zniechęcić się od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23207-jak-zacz%C4%85%C4%87-swoj%C4%85-przygod%C4%99-z-domowym-w%C4%99dzeniem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 33 minuty temu Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 33 minuty temu 43 minuty temu, Hairld57 napisał(a): Na co zwrócić uwagę Na początek zwróć uwagę na dział,, dla początkujących" i nie staram się być niemiły tylko pomocny, przeczytaj a później pytaj 😉😁 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23207-jak-zacz%C4%85%C4%87-swoj%C4%85-przygod%C4%99-z-domowym-w%C4%99dzeniem/#findComment-1037820 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.