Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Rekomendowane odpowiedzi

W tym materiale opisano sposoby klasyfikacji mięsa w ZSRR, o raz zakresy obowiązków obwalacza i żyłkownika - najważniejszych osób w produkcji mięsnej.

 

 

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_01.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_02.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_03.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_04.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_05.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_06.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_07.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_08.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_09.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_10.jpg

Klasyfikacja mięsa w ZSRR oraz opis stanowisk obwalacza i zylkownika_11.jpg

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • Maxell przypiął/eła ten temat

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.