pawelgdynia Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 19 Września 2009 Macie rację.Po pierwsze karkóweczka baaardzo chuda.Po drugie rzeczywiście wcisnąłem ją w siatkę nie tą stroną .Zastanawiałem się jak mi to wyszło (bo zazwyczaj staram się robić mięsko tak by właściwie ciąć włókna) szczególnie przy mięsach "obiadowych".Ale w smaku była zajefajna . Właśnie pięć kilo mięska się pekluje.. Pozdrawiam Cytuj http://images35.fotosik.pl/83/9c5ca5138f09ea70m.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2434-m%C3%B3j-pierwszy-raz-musz%C4%99-s%C4%99-pochwali%C4%87/page/3/#findComment-80885 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.