BROJLEREK Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Marca 2009 mam kilka zapeklowanych golonek. Zrobilam golonki w prasce, uwedzilam co moge jeszcze zrobic.Mozna je upiec? A moze jakis przepis oryginalny. Prosze o podpowiedz. Cytuj ja-Nina Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2450-golonka-wariacje-na-temat/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roj61 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Marca 2009 Golonka w/g Tinka Golonka Co prawda w oryginale niepeklowana ale .. :tongue: Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku. (Przynajmniej się staram ;P) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2450-golonka-wariacje-na-temat/#findComment-62954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 27 Marca 2009 :grin: :grin: :grin: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2450-golonka-wariacje-na-temat/#findComment-62958 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Marca 2009 Koleżanko, co do golonek to mam pewne doświadczenie i moge się dosyć śmiało wypowiedzieć. Zrób golonke wg Tinka. Tylko peklowana będzie jeszcze pewnie lepsza. Nie zapomnij też o kapustce z dodatkami tak jak wg. Tinka. Wyborne!Ja co prawda goloneczek nie peklowałem, ale i tak najlepszy w smaku; dla mnie był ten podkład z pod ich spodu. Smaki z mięsem golonej golonki (jak dla mnie) idealnie komponują się i tyle. Pycha przepis. Cytuj Kto nie ryzykuje, nie pije szampana!Koniec języka za przewodnika!Mówisz i masz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2450-golonka-wariacje-na-temat/#findComment-62960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.