Gość ChefPaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ... rolady ze schabu ... można je wykonać zarówno w wersji "piekarnikowej" jak i na grillu http://www.chefpaul.net/wild/schabP05S.gif zainteresowanych zapraszam życząc smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChefPaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 .................... To znaczy że mam przyjechać do Ciebie :question: :question: :question: Mogę wziąść załącznik antyrozwodowy :lol: :lol: :lol: :lol:... zawsze możesz przyjechać :grin: (z załącznikiem oczywiście :wink: ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChefPaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 OK ChefPaul, daj namiary i w piątek jestem u Ciebie, ooooooooooooooooczywiście z załącznikiem! 5 litrów starczy? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:... 5 litrów :question: ... na ilu :question: ... na dwóch to może starczy (chyba, że będzie Maciej ze szwagrem ... to o połowę za mało :wink: ) pzdr ps - w piątek jestem na wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hej Hej! Spoko! Trzymajcie kondychę na zlot ! ( i oczywiście zapasy cytrynówki :tongue: ) Cytuj fentelzadymiacze wszystkich krajów łączcie sięORMO czuwa !!!!! bo Milicja śpi ! http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1256www.rufi.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ..i wszystko na biednego Maciejowego szwagra.... :mellow: Maciej słuszną ma postawe totez słusznie należy się mu.. :grin: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2180 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChefPaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 OK, wezmę antołek 50 litrowy, to na początek starczy, a P Maciej to wiem że szklankę 0,5 l przechyla tylko raz - nie rozdrabnia się :grin: - sam widziałem :grin: :grin: :grin: a o Szwagra się nie martw, On za dużo nie wciąga, tylko potem obiektywy od aparatu spadają mu na beton :grin: :grin: :grin: Podaj na PW dogodny termin, a ja się dostosuje :lol:... spróbuję się wyrobić przed zlotem na małe prywatne spotkanie :grin: (w końcu nie mamy od siebie daleko :grin: ) ... przyślij mi na "priva" swój telefon ... jutro zadzwonię :grin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 zazdroszczę Wam CYTRYNÓWKI i tego ,że macie tak blisko do siebie...Ja mam wszędzie daleko..jak ten krasnoludek zza siedmiu mórz i rzek :tongue: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2182 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChefPaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ..i wszystko na biednego Maciejowego szwagra.... :mellow: Maciej słuszną ma postawe totez słusznie należy się mu.. :grin:... maciej to jest "waga ciężka" :grin: (mam na myśli podnoszenie ciężarów oczywiście :wink: ), ... osobiście kiedyś byłem dobry na "maraton" :wink: , ale ... teraz już zdrówko nie to i została mi sztafeta (4 X 100) :wink: , pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChefPaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hej Hej! Spoko! Trzymajcie kondychę na zlot ! ( i oczywiście zapasy cytrynówki :tongue: ) ... aby uzyskać kondychę, należy trenować :wink: ... wszak wiadomo, iż trening czyni "Miszcza" :rolleyes: :wink: :lol: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 tiaa...maratony do białego rana to circa about jakieś 20 lat temu...teraz krótki dystans...a nawet sztafeta z małzonkiem (np. :tongue: ) Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2185 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :question: :question: :question: ..jakżebym smiała podpuchy czynić.... :tongue: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChefPaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ... Dymek ... oczywiście, że poważnie ... jutro zadzwonię pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-2188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdw Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 5 Maja 2007 A mój kotlet w orginale wygladał całkiem okazale, ale tylko tyle a niego zostało. :smile: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b9629c58a2b76fc.html Cytuj idę napić się herbatki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-12285 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 6 Maja 2007 wdw - widzę na Twoim schabie biały nalot...( ? ) BonAir Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-12291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdw Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 6 Maja 2007 wdw - widzę na Twoim schabie biały nalot...( ? ) BonAir Nie, nie jest to tylko refleks swiatła dobitego od białej podkładki i błysk flesza, a biała smużka przez środek to cieniutki tłuszczyk. :smile: Cytuj idę napić się herbatki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-12292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savio Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 8 Maja 2007 Gdyby jednak sie okazało, że to jest nalot, to co było powodem jego powstania? Jak można by tego uniknąć? Cytuj wzbogacaj swoje wnętrze... nigdy na to nie jest za późno... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-12356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 8 Maja 2007 Występujące na naszych wędlinach pleśnie i naloty biorą się z różnych przyczyn np. -zakażenie surowca-zakażone przyprawy, materiały pomocnicze, narzędzia oraz ręce-zakażenie z powietrza tj. w powietrzu unoszą się różne pyły, bakterie, pleśnie itp, całość cały czas krąży i od czasu do czasu może osiąść np. na naszych produktach.Unikanie zakażeniom to wszelkiego rodzaju profilaktyka, przestrzeganie warunków przechowywania, odpowiednia jakość przypraw-właściwe przechowywanie itd. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-12365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMORODINA Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 9 Maja 2007 WitamJa zaopatruję się w przyprawy(zioła) w sklepach zielarskich lub zielarsko-medycznych ponieważ mam gwarancję co do jakości ziół. Firmy muszą przestrzegać zasad "ISO" lub "GMP". Zioła nie mogą zawierać szkodliwych substancji , pleśni, grzybów, itd. Ceny są niższe niż gdy te same zioła są sprzedawane jako przyprawa. Opakowania 50 g. Nie ma tylko np. pieprzu, gożdzików, gałki muszkatołowej.Pozdrawiam Cytuj Janusz "Smorodina" skype: SMORODINA54ANKIETA GADŻETY ZAMÓWIENIA IV ZLOT Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/272-schab-na-r%C3%B3%C5%BCne-sposoby/#findComment-12373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.