Jałek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 wstawiam kolejny przepis, tym razem na słoninę węgierską. Raz zosałem poczęstowany orginalną słonina z węgier - rarytas pozdrawiam jałek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2830-s%C5%82onina-w%C4%99gierska/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam.Kurczaczki, skąd wziąć takiej grubej słoninki.Tak kombinuję o sprasowaniu :rolleyes: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2830-s%C5%82onina-w%C4%99gierska/#findComment-77043 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kurczaczki, skąd wziąć takiej grubej słoninki. Najlepiej posklejać :tongue: Dziwisz się , jak wiesz że świnki nie mają już takiej słoninki :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2830-s%C5%82onina-w%C4%99gierska/#findComment-77045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A drugą część postu czytał :rolleyes: :grin: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2830-s%C5%82onina-w%C4%99gierska/#findComment-77047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A drugą część postu czytał :rolleyes: :grin: Czytał czytał ,jednak pierwyj się dziwił kolega . :smile: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2830-s%C5%82onina-w%C4%99gierska/#findComment-77048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jednak pierwyj się dziwił kolega Zastanawiał się, zastanawiał :grin: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2830-s%C5%82onina-w%C4%99gierska/#findComment-77049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech40i4 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mój ŚP Teść gościnnie u kolegi taką robił. Ze skórą, bo jak twierdził inaczej może ze sznurka w wędzarni "uciec". Z tym, że do 10 cm. grubości było jej daleko. Pychota, prawie można nią było chleb smarować. Kurczaczki, skąd wziąć takiej grubej słoninki.U mnie na rynku często sprzedają wieprzowinę z macior, więc i słoninka jest odpowiedniej grubości. Jeżeli uda mi się trafić to spróbuję popełnić taką słoninę. W sklepie 1,5 cm grubości to rarytas. Cytuj Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2830-s%C5%82onina-w%C4%99gierska/#findComment-77050 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.