gogin Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Września 2009 Witam! Niedawno nabyłem szynkowar z Olkusza i o ile wyroby są smaczne, to za każdym razem, pomimo zawiązanego worka wypływa mnóstwo soku. Temperatura szynkowarzenie nie przekracza 85 stoni. Jeżeli ktos ma jakąś radę bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 11 Września 2009 Temperatura szynkowarzenie nie przekracza 85 stopniA powinna być w granicach 72st.C.! Maksymalnie 75st.C. Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 11 Września 2009 No to nie przekracza. :wink: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogin Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 13 Września 2009 :blush: dzieki bardzo. Nastepna bedzie mam nadzieje ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frapio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 13 Września 2009 wypływa mnóstwo sokuI wody przy mieszaniu nie nadużywaj. Oprócz przepisu należy do tego podchodzić z czuciem. Mnie się zdażało w ogóle nie dodawać. To już zależy od tego ile jest "mięsa w mięsie", bo przepis zakłada że mięso jest bez wad. Cytuj Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.