TomekCh Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 22 Października 2009 Witajcie ! Przy okazji najbliższego wędzenia mam zamiar wykonać rolady drobiowe według przepisu ChefPaul'a ze strony głównej http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=497. Niestety jest w nim coś, co mnie nurtuje, a chciałbym zrobić dokładnie. Mianowicie w opisie przygotowania jest mowa o "białkach", o których nie ma mowy w spisie składników.Czy ktoś wie w jakim stanie mają być te białka i ile ma ich być ?Pisałem w tej sprawie na PW do autora przepisu, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Cytuj Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3121-rolady-drobiowe-wg-przepisu-chefpaula/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Października 2009 Chodzi o 2 bialka :wink: http://www.chefpaul.net/rolchi.html Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile" PozdrawiamSiara Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3121-rolady-drobiowe-wg-przepisu-chefpaula/#findComment-85130 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Października 2009 Już poprawiłem. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3121-rolady-drobiowe-wg-przepisu-chefpaula/#findComment-85135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.