Skocz do zawartości

Rolady drobiowe wg przepisu ChefPaul'a


Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie !

 

Przy okazji najbliższego wędzenia mam zamiar wykonać rolady drobiowe według przepisu ChefPaul'a ze strony głównej http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=497. Niestety jest w nim coś, co mnie nurtuje, a chciałbym zrobić dokładnie. Mianowicie w opisie przygotowania jest mowa o "białkach", o których nie ma mowy w spisie składników.

Czy ktoś wie w jakim stanie mają być te białka i ile ma ich być ?

Pisałem w tej sprawie na PW do autora przepisu, ale nie otrzymałem odpowiedzi.

Pozdrawiam
Tomek

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3121-rolady-drobiowe-wg-przepisu-chefpaula/
Udostępnij na innych stronach

Już poprawiłem.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3121-rolady-drobiowe-wg-przepisu-chefpaula/#findComment-85135
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.