Skocz do zawartości

Salceson biały z sercami drobiowymi


Rekomendowane odpowiedzi

Jako że nie wszyscy moi domownicy znoszą obecność mięsa z głów wp. w salcesonie włoskim {szczególnie wnuczka}, eksperymentalnie zastąpiłem je sercami drobiowymi, przy jednoczesnym zachowaniu wszystkich pozostałych procedur. {ozorki dla efektu przekroju} Wyrób oceniam na czwórkę, ponieważ następnym razem co nieco tu zmienię.

 

Skórki wp. - 0,6kg, serca drobiowe 1,2kg, ozorki wp. 2 szt. - 0,4kg.

 

Salceson polecam szczególnie dla dzieci, które oczywiście w ogóle jadają coś takiego.

Poddaje oględzinom oraz krytyce.

http://img130.imageshack.us/img130/5666/przekrjsalczsercami.th.jpg

 

[ Dodano: Sob Lis 14, 2009 5:17 am ]

Zdjęcia z telefonu komórkowego, przepraszam. Zamieszczam jednak fotkę przekroju w zbliżeniu, żeby można było coś więcej o tym powiedzieć.

http://img130.imageshack.us/img130/6885/przekrjwzbli.th.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3229-salceson-bia%C5%82y-z-sercami-drobiowymi/
Udostępnij na innych stronach

nie wszyscy moi domownicy znoszą obecność mięsa z głów wp...zastąpiłem je sercami drobiowymi

A to mnie dopiero zaskoczyłeś! Problemy z jedzeniem pewnych rzeczy u młodzieży często mają podłoże w psychice i wydaje mi się, że w tym wieku mięso generalnie jest dużo bardziej akceptowane od podrobów.

 

PS.

Szkoda że zdjęcia są poruszone. :sad:

Pozdrawiam

BonAir

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286

Co by tu jeszcze sprasować... ? :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3229-salceson-bia%C5%82y-z-sercami-drobiowymi/#findComment-87840
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.