Gość technik Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Listopada 2009 Jako że nie wszyscy moi domownicy znoszą obecność mięsa z głów wp. w salcesonie włoskim {szczególnie wnuczka}, eksperymentalnie zastąpiłem je sercami drobiowymi, przy jednoczesnym zachowaniu wszystkich pozostałych procedur. {ozorki dla efektu przekroju} Wyrób oceniam na czwórkę, ponieważ następnym razem co nieco tu zmienię. Skórki wp. - 0,6kg, serca drobiowe 1,2kg, ozorki wp. 2 szt. - 0,4kg. Salceson polecam szczególnie dla dzieci, które oczywiście w ogóle jadają coś takiego. Poddaje oględzinom oraz krytyce. http://img130.imageshack.us/img130/5666/przekrjsalczsercami.th.jpg [ Dodano: Sob Lis 14, 2009 5:17 am ] Zdjęcia z telefonu komórkowego, przepraszam. Zamieszczam jednak fotkę przekroju w zbliżeniu, żeby można było coś więcej o tym powiedzieć. http://img130.imageshack.us/img130/6885/przekrjwzbli.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3229-salceson-bia%C5%82y-z-sercami-drobiowymi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Listopada 2009 nie wszyscy moi domownicy znoszą obecność mięsa z głów wp...zastąpiłem je sercami drobiowymi A to mnie dopiero zaskoczyłeś! Problemy z jedzeniem pewnych rzeczy u młodzieży często mają podłoże w psychice i wydaje mi się, że w tym wieku mięso generalnie jest dużo bardziej akceptowane od podrobów. PS. Szkoda że zdjęcia są poruszone. :sad: Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3229-salceson-bia%C5%82y-z-sercami-drobiowymi/#findComment-87840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość technik Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgadzam się z Tobą tylko że kiedyś widziały tamten "towarek", uśmiechający się jeszcze na stole, zaraz po zakupie .Może tu leżał błąd. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3229-salceson-bia%C5%82y-z-sercami-drobiowymi/#findComment-87863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.