gizmarek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Grudnia 2009 witam...robie kielbaski roznych rozmiarow..grubsze ...ciensze...smakowo dobre..oslank schodzi pieknie czysciutko bez problemu...ale pierwsza warstwa kielbasek..( 1mm moze troche mniej) jest twarda...to samo sie dzieje z poledwica po wedzeniu ....czemu tak sie dzieje?prosze o uwagi w tym temaciedziekuje serdeczniepozdrawiamgizy Cytuj www.fabsfishing.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3443-twards-skorka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawca Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 21 Grudnia 2009 to samo sie dzieje z poledwica po wedzeniu ....czemu tak sie dzieje?Prawdopodobnie za duża temperatura w wędzarni, za bardzo wysuszyłeś . Polędwice powinno się wędzić chłodniejszym dymem. Cytuj Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3443-twards-skorka/#findComment-93351 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.