Gonzo Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A czytałem że w SDM też była chyba robiona, i dlatego chodzi mi po głowie takie cuś zrobić. Dlatego pytam w jakiej osłonce w oryginale powinna, lub powinien zostać nabity farsz ? Z receptury podanej na stronie SDM pęcherze wieprzowe lub osłonki białkowe fi 40 mm http://szkoladomowegomasarstwa.pl/wyroby-wykonane-na-kursach 9 pozycja. Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3478-kie%C5%82basa-piwna/page/2/#findComment-95384 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dodałem do ulubionych, tylko nie wiem czy o tę mi się rozchodzi. Może jutro coś rozczytam bo oczka już nie te ! Ale dzięki [ Dodano: Sro 13 Sty, 2010 21:46 ] Teraz doczytałem , bo wcześniej DZIADEK napisał, i to chyba o te piłeczki chodziło. Tak to wyglądało, ale nie smakowało inaczej tylko jak mielonka, jakaś, i dlatego chciałem obalić mosty, bo napewno nie morze tak być Cytuj zniszczyłem chińczyka przy kabanosach, nadziewarkę znaczy się.pozdrawiamjarek.f Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3478-kie%C5%82basa-piwna/page/2/#findComment-95385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.