Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A czytałem że w SDM też była chyba robiona, i dlatego chodzi mi po głowie takie cuś zrobić.

Dlatego pytam w jakiej osłonce w oryginale powinna, lub powinien zostać nabity farsz ?

Z receptury podanej na stronie SDM

 

pęcherze wieprzowe lub osłonki białkowe fi 40 mm

 

 

http://szkoladomowegomasarstwa.pl/wyroby-wykonane-na-kursach

9 pozycja.

 

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3478-kie%C5%82basa-piwna/page/2/#findComment-95384
Udostępnij na innych stronach

Dodałem do ulubionych, tylko nie wiem czy o tę mi się rozchodzi.

Może jutro coś rozczytam bo oczka już nie te !

Ale dzięki

 

[ Dodano: Sro 13 Sty, 2010 21:46 ]

Teraz doczytałem , bo wcześniej DZIADEK napisał, i to chyba o te piłeczki chodziło.

Tak to wyglądało, ale nie smakowało inaczej tylko jak mielonka, jakaś,

i dlatego chciałem obalić mosty, bo napewno nie morze tak być

zniszczyłem chińczyka przy kabanosach, nadziewarkę znaczy się.

pozdrawiam

jarek.f

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3478-kie%C5%82basa-piwna/page/2/#findComment-95385
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.