Malinowy Bzyk Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam. Czy ktoś się spotkał z tym ze przed trybowaniem(np. zadów wołowych) surowiec jest wcześniej,, pompowany" powietrzem( o określonym Ciśnieniu) przez specjalna igłę??Podobno lepiej się trybuje, mięśnie ładnie odchodzą,mniejsze ryzyko zacinania mięsa i szybsza praca. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3763-wykrawanie-z-pompowaniem-powietrzem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemat Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Marca 2010 wiesz, jestem w branży i nie spotkałem się z twoim opisemSpotkałem sie z nastrzykiem, ale barrrdzo rzadko Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3763-wykrawanie-z-pompowaniem-powietrzem/#findComment-102123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreas1971 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Marca 2010 Pracując w Niemczech przed trybką były pompowane szynki i łopatki wieprzowe, lepiej, dokładniej i szybciej skóruje się owe elementy! Cytuj Andreas1971 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3763-wykrawanie-z-pompowaniem-powietrzem/#findComment-102678 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.