boro Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Marca 2010 witam serdeznie pewnie ten tematy juz sie powtazal setki ray ale... nie dlugo kupuje "swinie" a dokladnie polowe. moj rzeznik ja zabije i pokroi na czynniki pierwsze ja zas chce zrobic jeszcze pasztet,kaszanke,salceson bialy no no i moze kielbase potrzebuje konkretnych przepisow co i jak i ile czego tylko konkretnie dzikuje i mam nadzieje ze pomozecie ps.jestem nowicjuszem wiec prosto i na temat [ Dodano: Pon 08 Mar, 2010 23:33 ] strone rewelka tylko duzo tego tu to dobrze ale mam problem ze znalezeniem tego co chce Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3824-moje-pierwsze-wyroby/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Marca 2010 witam serdeznie pewnie ten tematy juz sie powtazal setki ray ale... nie dlugo kupuje "swinie" a dokladnie polowe. moj rzeznik ja zabije i pokroi na czynniki pierwsze ja zas chce zrobic jeszcze pasztet,kaszanke,salceson bialy no no i moze kielbase potrzebuje konkretnych przepisow co i jak i ile czego tylko konkretnie dzikuje i mam nadzieje ze pomozecie ps.jestem nowicjuszem wiec prosto i na temat No to jak juz masz swojego ,rzeznika" to po co sie meczyc...? A jak prosto i na temat to z miesa kielbasa tak sobie mysle? ...czy dobrze mysle?...POMOCY Polecam czytanie a potem pytanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3824-moje-pierwsze-wyroby/#findComment-103647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.