Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli dolewasz tej cieczy do zakwaszania, w jakiej ilości, proporcjach ?

tak, ostatnio dodałem ¼l na 10kg farszu.

A myślę że farsz by bez problemu i ½l pochłonął.

:grin:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4104-w%C4%99dliny-z-koniny/page/2/#findComment-112908
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

resztka wędlinek z koniną wygląda po 4 miesiącach tak

 

:grin:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4104-w%C4%99dliny-z-koniny/page/2/#findComment-123244
Udostępnij na innych stronach

hmmm może i resztka ...ale jaka szlachetna ;) ja się zakochałem ...

 

Apropos grzybków używasz jakiejś specjalnej kultury czy zwykłe "tybet' "no name" ? Kiedyś miałem te grzybki ale to prehistoria z czasów kiedy w kryzysie ten cudny jogurt pomagał na wszystko i był zamiennikiem czekolady nawet teraz mozna to kupić nawet na allegro ale nie mam pojęcia czy to to samo :rolleyes:

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4104-w%C4%99dliny-z-koniny/page/2/#findComment-123252
Udostępnij na innych stronach

zwykłe "tybet' "no name"

Tak właśnie te :grin:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4104-w%C4%99dliny-z-koniny/page/2/#findComment-123258
Udostępnij na innych stronach

Grzesiu565

do Twojego kunsztu to mi brakuje jeszcze kilkanaście lat stażu.

:grin:

Pozdrawiam

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4104-w%C4%99dliny-z-koniny/page/2/#findComment-123311
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.