Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest ktoś kto pracował przy rozbiorze wieprzowiny przy linii rozbiorowej? Proszę o pomoc. Jak nazywają się poszczególne indywidualne stanowiska pracy na linni boczkowej, karczkowej, schabowej, łopatkowej i szynkowej.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4154-czy-jest-kto%C5%9B-kto-pracowa%C5%82-przy-rozbiorze-wieprzowiny/
Udostępnij na innych stronach

to zależy od specyfiki pomieszczenia

może coś bliżej :cool:

Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego,

Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.

  • 2 miesiące temu...
zależy również od tego jak sobie zakład zorganizował ten rozbiór ponieważ w niektórych zakładach nie ma linii karczku tylko robi się przodki na linii łopatek

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.