m_kraft Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Maja 2010 Czy jest ktoś kto pracował przy rozbiorze wieprzowiny przy linii rozbiorowej? Proszę o pomoc. Jak nazywają się poszczególne indywidualne stanowiska pracy na linni boczkowej, karczkowej, schabowej, łopatkowej i szynkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4154-czy-jest-kto%C5%9B-kto-pracowa%C5%82-przy-rozbiorze-wieprzowiny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemat Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Maja 2010 to zależy od specyfiki pomieszczeniamoże coś bliżej Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4154-czy-jest-kto%C5%9B-kto-pracowa%C5%82-przy-rozbiorze-wieprzowiny/#findComment-112207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basior_wol Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 zależy również od tego jak sobie zakład zorganizował ten rozbiór ponieważ w niektórych zakładach nie ma linii karczku tylko robi się przodki na linii łopatek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4154-czy-jest-kto%C5%9B-kto-pracowa%C5%82-przy-rozbiorze-wieprzowiny/#findComment-120550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.