crok Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witajcie, Ze wzgledu na brak warunków , nauczyłem sie od Was jak robić wędlinki w pończoszce czyli dojrzewajaca , ktora wychodzi mi wspaniale ale wczoraj ktos mnie zapytal jak dlugo taka wedlinka moze lezec i jakie jest ryzyko , ze bedzie mozna sie np zarazic jadem kielbasianym (chociaz sam nie wiem czy jadem mozna sie zarazic w takiej wysuszonej wedlince) Podpowiedzcie jakie jest ryzyko i ew na co uwazac bo nie wiedzialem jak sie bronic na spotkaniu rodzinnym Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4709-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-a-ryzyko-choroby/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 2 Listopada 2010 (chociaz sam nie wiem czy jadem mozna sie zarazic w takiej wysuszonej wedlince) Zapewne tutać coś znajdziesz https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=147664&highlight=jad+kie%B3basiany#147664 Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4709-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-a-ryzyko-choroby/#findComment-130250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.