Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

 

Ze wzgledu na brak warunków , nauczyłem sie od Was jak robić wędlinki w pończoszce :) czyli dojrzewajaca , ktora wychodzi mi wspaniale ale wczoraj ktos mnie zapytal jak dlugo taka wedlinka moze lezec i jakie jest ryzyko , ze bedzie mozna sie np zarazic jadem kielbasianym (chociaz sam nie wiem czy jadem mozna sie zarazic w takiej wysuszonej wedlince)

 

Podpowiedzcie jakie jest ryzyko i ew na co uwazac bo nie wiedzialem jak sie bronic na spotkaniu rodzinnym :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4709-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-a-ryzyko-choroby/
Udostępnij na innych stronach

(chociaz sam nie wiem czy jadem mozna sie zarazic w takiej wysuszonej wedlince)

 

Zapewne tutać coś znajdziesz

 

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=147664&highlight=jad+kie%B3basiany#147664

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4709-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-a-ryzyko-choroby/#findComment-130250
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.