Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Rekomendowane odpowiedzi

czesc wszystkim

Mam taką sprawę. Kiedyś przegladając stronkę wedlinydomowe.pl znalazlem opisy...nie do konca jestem pewien czego to byly opisy, ale chyba czegos w stylu wiejskich/ogrodowych altan...byly tam fajne fotki i piękne podpisy pod zdjeciami, w formie wiersza. Czy jest ktoś kto pomoze mi to odnalezc ? nie mogę ponownie znalezc tego artykulu, a bardzo chciałbym go pokazać mojej Żone w celach przekonania Jej do szeroko pojętych działań zadymiających

P.S pamiętam, że w jednym z wierszów/ podpisów pod zdjeciem była mowa o piciu kawki w zaciszu altany..podczas wiosennego deszczu/burzy. coś w ten deseń Pomożecie znaleźć? z góry dzięki

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5243-poszukuj%C4%99-pomocy-w-odnalezieniu-artyku%C5%82u/

kurka wodna :) szukam szukam i znalezc nie mogę :)

bardzo zależy mi na odnalezieniu tego tekstu, ponieważ pamiętam, ze płynełą z niego mega pozytywna moc :)

kojarzę teraz, że mogła to być jakas galeria fotek, z dodanymi podpisami.

Jeden z forumowiczów, kilka godzin temu podeslal mi na PW link do projektów wedzarni.

Tez pomyslalem, że TO czego szukam tam wlasnie moglo byc. Przegladnalem wszystkie projekty i na nic nie wpadlem :( teraz sie zastanawiam czy czasem nie mogl to byc urywek calego artykulu na ktorejs z kolejnych podstron, a do nich juz nie zagladalem :(

Liczę na to, że jest na tym forum ktos kto bezposrednio skojarzy lokalizację TEGO czego szukam :)

A szukam:

pięknego opisu, w formie wiersza zamieszczonego pod zdjeciami ogrodu/altany/moze wedzarni. Był tam motyw wiosennej burzy/deszczu, kawki popijanej pod dachem. coś w tym stylu.

...noooo chyba, że to czego szukam jest na innej stronie www, która kilka miesięcy temu mogła być linkowana z wedlinydomowe.pl :( to bym sie podłamał :)

kojarzy ktoś ?

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5243-poszukuj%C4%99-pomocy-w-odnalezieniu-artyku%C5%82u/#findComment-148255