Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

drodzy zadymiarze, mam takie pytanie prosze mnie oswietlic ,w kwesti ,rodzajow miesa dokladnie o,klasy np wieprzowina klasy 1 ,2,3,to samo chodzi o mieso wolowe . 1.szynka--wiep.-klasa- ? Lopatka wiep.-klasa? Karkowka klasa? Golonko-klasa?. Podgardle-klasa? Boczek-klasa? .Tak samo z miesem wolowym. Jestem na tej stronie prawie codziennie .kupilem juz nadziwarke firmy Beeketal ale jeszcze nic nie nadziewalem.Z prozaicznej przyczyny bo jestemciemny jak przyslowiowa tabaka w rogu. Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos z szanownych "fachowcow mnie oswietlil. Czekam i mam nadzije ze mi pomozecie. pozrawiam Jorgus
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/
Udostępnij na innych stronach

Przyślij mi na PW adres. Będę w przyszłym tygodniu przygotowywał płytki szkoleniowe dla kursantów z SDM i kilku osób, które mnie prosiły, to zrobię jedną więcej.

Na płytce jest film Andrzeja (Bagno) z rozbioru półtusz i klasyfikacji mięsa oraz zbiory przepisów: 16-ka i 21-ka.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155798
Udostępnij na innych stronach

Przyślij mi na PW adres. Będę w przyszłym tygodniu przygotowywał płytki szkoleniowe dla kursantów z SDM i kilku osób, które mnie prosiły, to zrobię jedną więcej.

Na płytce jest film Andrzeja (Bagno) z rozbioru półtusz i klasyfikacji mięsa oraz zbiory przepisów: 16-ka i 21-ka.

Maxell zrób jedną więcej.

Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155799
Udostępnij na innych stronach

Witam Maxell,jak nie sprawi to kłopotu to bardzo proszę o jedną płytkę :grin: pozdrawiam!

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155886
Udostępnij na innych stronach

Witaj Maxell, ja bym też prosił o płytkę. Albo daj link z którego można ją ściągnąć (tak chyba najprościej)...
Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Każdy z nich wie jak, żaden nie potrafi....
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155894
Udostępnij na innych stronach

Przyślij mi na PW adres. Będę w przyszłym tygodniu przygotowywał płytki szkoleniowe dla kursantów z SDM i kilku osób, które mnie prosiły, to zrobię jedną więcej.

Na płytce jest film Andrzeja (Bagno) z rozbioru półtusz i klasyfikacji mięsa oraz zbiory przepisów: 16-ka i 21-ka.

Bardzo prosze o płyke, prosze podac adres ile pieniązków przesłac.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155898
Udostępnij na innych stronach

Ludzie :shock: :shock: :shock: Ja nie dam rady. :grin:

Jednak przy takim zapotrzebowaniu, musimy coś na to poradzić. W dziale GIEŁDA założę temat dotyczący zapotrzebowania na płytkę szkoleniową SDM zawierającą:

1. Receptury masarskie:

- zbiór przepisów nr 16

- zbiór przepisów nr 21

2. Film z rozbioru półtusz wieprzowych i klasyfikacji mięsa w wykonaniu naszego Głównego Technologa.

Tam proszę się zapisywać, a my pomyślimy jak zrealizować Wasze prośby.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155913
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.