Jorgus Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 drodzy zadymiarze, mam takie pytanie prosze mnie oswietlic ,w kwesti ,rodzajow miesa dokladnie o,klasy np wieprzowina klasy 1 ,2,3,to samo chodzi o mieso wolowe . 1.szynka--wiep.-klasa- ? Lopatka wiep.-klasa? Karkowka klasa? Golonko-klasa?. Podgardle-klasa? Boczek-klasa? .Tak samo z miesem wolowym. Jestem na tej stronie prawie codziennie .kupilem juz nadziwarke firmy Beeketal ale jeszcze nic nie nadziewalem.Z prozaicznej przyczyny bo jestemciemny jak przyslowiowa tabaka w rogu. Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos z szanownych "fachowcow mnie oswietlil. Czekam i mam nadzije ze mi pomozecie. pozrawiam Jorgus Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przyślij mi na PW adres. Będę w przyszłym tygodniu przygotowywał płytki szkoleniowe dla kursantów z SDM i kilku osób, które mnie prosiły, to zrobię jedną więcej.Na płytce jest film Andrzeja (Bagno) z rozbioru półtusz i klasyfikacji mięsa oraz zbiory przepisów: 16-ka i 21-ka. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec202 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przyślij mi na PW adres. Będę w przyszłym tygodniu przygotowywał płytki szkoleniowe dla kursantów z SDM i kilku osób, które mnie prosiły, to zrobię jedną więcej. Na płytce jest film Andrzeja (Bagno) z rozbioru półtusz i klasyfikacji mięsa oraz zbiory przepisów: 16-ka i 21-ka. Maxell zrób jedną więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agga Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam,kolego Maxell, czy ja też mogę się dołączyć do powyższej prośby? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilfree Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Również bym się pisał Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155885 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Maxell,jak nie sprawi to kłopotu to bardzo proszę o jedną płytkę :grin: pozdrawiam! Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darak Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Kolegę, czy mogę też liczyć na taką płytkę? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackOnion Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witaj Maxell, ja bym też prosił o płytkę. Albo daj link z którego można ją ściągnąć (tak chyba najprościej)... Cytuj Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Każdy z nich wie jak, żaden nie potrafi.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Widzę Maxell, że zapotrzebowanie na płytki jest większe.Zaraz Andy podchwyci temat :grin: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155897 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesia Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Przyślij mi na PW adres. Będę w przyszłym tygodniu przygotowywał płytki szkoleniowe dla kursantów z SDM i kilku osób, które mnie prosiły, to zrobię jedną więcej. Na płytce jest film Andrzeja (Bagno) z rozbioru półtusz i klasyfikacji mięsa oraz zbiory przepisów: 16-ka i 21-ka.Bardzo prosze o płyke, prosze podac adres ile pieniązków przesłac. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec202 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To Ja rozpętałem tę burzę :grin: :blush: :wink: Zawsze coś trafi na konto prosiaczkowe :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155899 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja rowniez bym prosil o plytke :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majus Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja również bardzo proszę. Cytuj majushttp://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1256 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted50 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jak wszystcy,to dla mnie też. Cytuj Ucz się pilnie jak Adam Mickiewicz w Wilnie,bo nauka i praca,narody wzbogaca. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155911 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ludzie :shock: :shock: :shock: Ja nie dam rady. :grin:Jednak przy takim zapotrzebowaniu, musimy coś na to poradzić. W dziale GIEŁDA założę temat dotyczący zapotrzebowania na płytkę szkoleniową SDM zawierającą:1. Receptury masarskie:- zbiór przepisów nr 16- zbiór przepisów nr 212. Film z rozbioru półtusz wieprzowych i klasyfikacji mięsa w wykonaniu naszego Głównego Technologa. Tam proszę się zapisywać, a my pomyślimy jak zrealizować Wasze prośby. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5483-mieso/#findComment-155913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.