pokemon15 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 20 Października 2012 Dzisiejszy wyrób - Kiełbasa SejmowaFajna Taką lubię, jeszcze jak podeschnie... mmm pychota Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6187-wyroby-ma%C5%82gosi-i-tomka-smako%C5%82yki-z-wernyhory/page/22/#findComment-244630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 21 Października 2012 :grin: kogo widzą moje zezowate oczy :shock: Aż na duszy gra :grin: Witajcie wśród swoich TeBe i myth :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6187-wyroby-ma%C5%82gosi-i-tomka-smako%C5%82yki-z-wernyhory/page/22/#findComment-244677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuRu Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 21 Października 2012 Pourlopowałęm się i jestem :-) Obiecuję publikować fotki :-) To była kura, ale nie zdążyłem zrobić fotek, tyle zostało :-) http://farm9.staticflickr.com/8187/8108192430_969125242e_b.jpg DSCN4798 by TeBeWAW, on Flickr Ale na dziś i jutro jest to: http://farm9.staticflickr.com/8468/8108183093_f7d51189d7_b.jpg DSCN4797 by TeBeWAW, on Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6187-wyroby-ma%C5%82gosi-i-tomka-smako%C5%82yki-z-wernyhory/page/22/#findComment-244684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 21 Października 2012 :thumbsup: :thumbsup: Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6187-wyroby-ma%C5%82gosi-i-tomka-smako%C5%82yki-z-wernyhory/page/22/#findComment-244713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.