Romek Kuchar 07 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Października 2011 SZ. Panowie mam pytanie kiedys w Polsce jadlem kielbase czasem bywa pod nazwa czosnkowa a czasami swojska jest ona taka szarawa w srodku a pod oslonka lekko czerwonawa zapewne od dymu mieso zapewne niepeklowane drobno zmielone czasem bywa z taka galaretka w srodku czy moze ktos zna ten przepis na ta kielbaske ja kupowalem ja pod Krakowem pare razy.Za pomoc z göry wielkie dzieki. Romek Kuchar 07 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6190-pytanie-do-szanownych-koleg%C3%B6w-zadymiaczy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Października 2011 Szukaj u nas na forum , kiełbasa z okolic Rzeszowa , głogowska ... Nie wiem tylko po co te pytajniki w tytule o ilości już nie wspomnę .To tak jakbyś nie wierzył w to że pytasz Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6190-pytanie-do-szanownych-koleg%C3%B6w-zadymiaczy/#findComment-181237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alehar Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 24 Października 2011 A tak na przyszłość to konkretniej tytułuj swój post.... Cytuj Pozdrawiam - Alehar Instagram alehar9999 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6190-pytanie-do-szanownych-koleg%C3%B6w-zadymiaczy/#findComment-181273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiorek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 24 Października 2011 Bo to jest kiełbasa robiona na samej soli . Nie pekluje się mięsa do wyrobu takiej kiełbasy a galaretka to poprostu woda która ktos dodał podczas wyrobu . Cytuj Pozdrawiam Wiesiorek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6190-pytanie-do-szanownych-koleg%C3%B6w-zadymiaczy/#findComment-181361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.