Alltid Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 10 Marca 2013 Moje wariacje z parówkami :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-273878 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 10 Marca 2013 Alltid, moje ulubione, to te na ostatnim talerzu,pod koniec pieczenia( robie je na grillu w piekarniku) daje jeszcze sos pomidorowy z ziolami. :thumbsup: Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-273963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 11 Marca 2013 Gołąbki w sosie własnym . W kapuście włoskiej :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-274050 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 11 Marca 2013 Ela, dodaj śmietany i posypaj pieprzem. Oj, jak to smacznie... :thumbsup: :clap: Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-274052 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 11 Marca 2013 Witam! Ja sos do gołąbków robię z wywaru z gotowania gołąbków dodaję własny przecier pomidorowy śmitane przyprawy (pieprz sól) koper zielony mieszam na jednolitą masę zalewam gołąbki chwilkę gotuję i super jedzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-274057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 11 Marca 2013 Gołąbki w sosie własnym . piękne gołąbki, ale smaka narobiłaś :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-274060 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6591 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 11 Marca 2013 ..zrób kiedyś takie same gołąbki, tylko na kapuście kiszonej z całym zielem jałowca i z własnym czymśtam (takie moje nowe słowo)pomidorowym. Są bardzo smaczne i są wspomnieniem dzieciństwa. Moi rodzice do kiszonej kapusty sposobem domowym, dawali całą główkę właśnie na takie gołąbki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-274068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 11 Marca 2013 Moi rodzice do kiszonej kapusty sposobem domowym, dawali całą główkę właśnie na takie gołąbki.Takie gołąbki jadłam w Wysowej na zlocie Winiarzy. Pycha :thumbsup: :thumbsup: Jeszcze nie próbowałam ze śmietaną wg Saszy. A próbując jego potrawy muszą być pyszne :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-274088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 12 Marca 2013 Moi rodzice do kiszonej kapusty sposobem domowym, dawali całą główkę właśnie na takie gołąbki. Ja też tak robię :grin: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=85852#85852 Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-274380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 29 Marca 2013 Ten kto gotuje ten smakuje już dziś :grin: Wesołych Świąt Wielkanocnych :!: [ Dodano: Pią 29 Mar, 2013 22:05 ]Aby przegonić zimę :grin: Ogórki małosolne.Na 1 litr gorącej wody 1 łyżka soli. Zalewam i czekam :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278265 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 30 Marca 2013 Sałatki, sałateczki :grin: sałatka ziemniaczana( gotowane ziemniaki, cebula,jogurt/lepsza śmietana :grin:, majeranek, sół, pieprz czarny. Sałatka ziemniaczana z koperkiem: Sałatka ziemniaczana z ogórkirm: Sałatka jajeczna: z majonezem;sól, pieprz ziołowy z Korycin http://images38.fotosik.pl/1999/13c600ab41b5f8a2med.jpg Sałatka ziemniaczano-jajeczna: http://images47.fotosik.pl/1773/508488bcf9570478med.jpg [/b] Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 30 Marca 2013 Śniadanko z Kruszynką ( śledzie wg przepisu Kruszynki, sałatki moje :grin: ) Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278402 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 30 Marca 2013 To Ty czytasz do śniadania :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 30 Marca 2013 To Ty czytasz do śniadania :grin:Wielkanocne śniadanie z Kruszynką musi być z dobrą książką! :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 30 Marca 2013 To Ty czytasz do śniadaniaKażda pora sprzyja dobrej literaturze,gdzie jest napisane w "PŚ" ,że wolno czytać tylko po 13-tej :lol: Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 31 Marca 2013 Stek z rozbefu! z cebulką, pieczarkami, sałatką ziemniaczaną, z sałatą lodową:grin: CIENKI :grin: i miękki :grin: :!: Z 2 wyszło 6 :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Stek świąteczny zmodyfikowałam :grin: Stek z rozbefu! z cebulką, pieczarkami .Powtórka zapiekana :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-278775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mój półprodukt :grin: Blondie ma zamiar robić kiełbasy betonowe :grin: :grin: Sprawdza wytrzymałość osłonki :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-280918 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Odwiedziny w Woziwodzie przypomniały mi smaki z podstawówki :!: Obozy i jedzonko własnoręcznie przygotowane :grin: :thumbsup: Objadałam się cebulką duszoną na patelni przygotowaną przez Kruszynkę :!: Posmak wędzonki z kiełbasy :thumbsup: Odwiedziłam dzisiaj swoją lodówkę! Cebula była i zrobiłam pyszną kanapkę :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-296399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Często to robię na niedzielne śniadanie dla siebie i młodego :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-296400 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king_lpk Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 można położyć plasterek żółtego sera i zapiec chwile Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-296401 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Często to robię na niedzielne śniadanie dla siebie i młodego :thumbsup:To poproszę o takie śniadanka też dla mnie :thumbsup: Na obiad i kolację też :grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-296403 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 16 Września 2013 Polska papryka nadziewana mięskiem mielonym. Duszona we własnym sosie. [ Dodano: Pon 16 Wrz, 2013 15:46 ]U mnie w ogródku!Można iść w piżamie i kosić:grin: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-301617 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 17 Września 2013 Można iść w piżamie i kosić:grinElu piękna sprawa i drzew nie widać normalnie szok :shock: Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-301898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 20 Września 2013 "Następną razą" Ty Elu organizujesz grzybozlot . :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6860-imprezy-u-alltid/page/5/#findComment-302497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.