piksiak Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 20 Lipca 2012 Mam 1 litr soku z wiśni (wiśnie z skrzynce puściły sok i zebraliśmy tego 1 litr). Pytanie - ile dodać cukru i jak pasteryzować żeby wyszła z tego zaprawka do wody mineralnej? Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7108-ile-cukru-do-soku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Lipca 2012 Jak ma być gęsty i esencjonalny to 1kg cukru na 1/2 litra tego soku jak mniej to 1:1 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7108-ile-cukru-do-soku/#findComment-228623 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.