gatita Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Marek, ależ apetyczne chlebki :thumbsup: :clap:.Ja też odeszłam od drożdży, chleby na zakwasie mają zupełnie inny smak. Z ziemniakami jeszcze nie próbowałam.Chleb codzienny to chyba z przepisu Mirabbelki ? Mój ulubiony. Cytuj Blog kulinarny: Kulinarne przygody Gatity Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7609-marek-zan-i-jego-wyroby/page/2/#findComment-262879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK-ZAN Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Chleb codzienny to chyba z przepisu Mirabbelki ? Mój ulubiony.Witam, tak to ze strony Mirabbelki i tam też jest ten z ziemniakami też jest bardzo dobry mniej kwaśny,jak ktoś lubi-musisz spróbować :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam MAREK-ZAN Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7609-marek-zan-i-jego-wyroby/page/2/#findComment-262897 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ja też odeszłam od drożdży, chleby na zakwasie mają zupełnie inny smak. Z ziemniakami jeszcze nie próbowałam. Aga.. pieczywo z dodatkiem ziemniaków lub ma to do siebie że utrzymuje długo świeżość. Marku bardzo piękne wyroby piekarnicze :clap: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7609-marek-zan-i-jego-wyroby/page/2/#findComment-262925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK-ZAN Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dziękuję @halusia@ :rolleyes: Cytuj Pozdrawiam MAREK-ZAN Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7609-marek-zan-i-jego-wyroby/page/2/#findComment-262930 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.