Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Co do niemieckich receptur to zaciekawiła mnie metoda "wilgotnego wędzenia".. Mamy coś już

na ten temat na forum..?

Prawdopodobnie chodzi o "wędzenie potniakowe"

 

W. Pezacki " Przetwarzanie Jadalnych surowców rzeźnych" str. 400

 

Proszę moderatorów o edycję postu i przeniesienie do odpowiedniego tematu.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7748-potniakowe-w%C4%99dzenie-zimne/#findComment-261976
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.