Gregtom Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Co do niemieckich receptur to zaciekawiła mnie metoda "wilgotnego wędzenia".. Mamy coś już na ten temat na forum..? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7748-potniakowe-w%C4%99dzenie-zimne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Co do niemieckich receptur to zaciekawiła mnie metoda "wilgotnego wędzenia".. Mamy coś już na ten temat na forum..?Prawdopodobnie chodzi o "wędzenie potniakowe" W. Pezacki " Przetwarzanie Jadalnych surowców rzeźnych" str. 400 Proszę moderatorów o edycję postu i przeniesienie do odpowiedniego tematu. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7748-potniakowe-w%C4%99dzenie-zimne/#findComment-261976 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.