adamafryka Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #326 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ładny wyrób tylko nie miel mięsa przed peklowaniem. Najpierw kroimy w kostkę, peklujemy a dopiero po tych 24h (a jeszcze lepiej min.48h) mielimy. Mniejsze zagrożenie bakteriologiczne czy coś w tym stylu (nie jestem jeszcze dobry w te klocki ) OK - dziękuję za radę - coś tam już się obiło o uszy z tym peklowaniem najprawdopodobniej masz rację Cytuj If anyone comes to you and tells you that your job is not professional enough, then remind them that Noah's Ark was made by amateurs and the Titanic was made by professionals Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8149-jak-to-robi-na-czarnym-l%C4%85dzie-kolega-adam/page/14/#findComment-654518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #327 Opublikowano 17 Stycznia 2020 . jako że obecnie mieszkam w Texasie Witaj Adamie ... dawno Ciebie tutaj nie było .. Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8149-jak-to-robi-na-czarnym-l%C4%85dzie-kolega-adam/page/14/#findComment-654520 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #328 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Bardzo fajna, połączenie jalapeno i sera to super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8149-jak-to-robi-na-czarnym-l%C4%85dzie-kolega-adam/page/14/#findComment-654522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamafryka Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #329 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witaj Adamie ... dawno Ciebie tutaj nie było .. Andrzej z Pobiedzisk !!!! WItaj Andrzeju!!! Dawno nic nie zamieszczalem - ale na stronie tutaj jestem bardzo czesto - to studnia wiedzy jest. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i mam nadzieje, ze jeszcze kiedys sie spotkamy... moja zona do tej pory wspomina Twoje wedliniarskie wyroby jak odwiedzilismy Was na zlocie nad morzem ... to juz 6 lat temu :) czas szybko plynie ... [Dodano: 17 sty 2020 - 18:34] Bardzo fajna, połączenie jalapeno i sera to super pomysł. Woytas - naprawde smacznie wyszlo. Dodalem tylko polowe jalapeno z pestkami ze wzgledu na corke - ale gdybys chcial troszke bardziej pikantne to daj cala jalapeno. Naprawde polecam. Nie wiem czy nie przeoczylem w przepisie czosnku... Cytuj If anyone comes to you and tells you that your job is not professional enough, then remind them that Noah's Ark was made by amateurs and the Titanic was made by professionals Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8149-jak-to-robi-na-czarnym-l%C4%85dzie-kolega-adam/page/14/#findComment-654526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamafryka Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #330 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Coś na weekend smacznego weekendy życzę Cytuj If anyone comes to you and tells you that your job is not professional enough, then remind them that Noah's Ark was made by amateurs and the Titanic was made by professionals Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8149-jak-to-robi-na-czarnym-l%C4%85dzie-kolega-adam/page/14/#findComment-655024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #331 Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Adam nie przemęczasz się jeden wpis 10 stycznia następny 17, tylko rok później Kraje a nawet kontynenty to zmieniasz jak rękawiczki Edytowane 9 Czerwca 2020 przez BazylWidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8149-jak-to-robi-na-czarnym-l%C4%85dzie-kolega-adam/page/14/#findComment-668672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.