jdkarpinski Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 16 Września 2013 Hej, Potwierdzam, że było warto - nie tylko szkolenie ale i posiłki pomiędzy były fantastyczne. Warto wpaść choćby na same pierogi...A z gotowych wyrobów to mi - pewnie ku waszemu zaskoczeniu - najbardziej mi zasmakowały wędzone kości. Damian Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-301696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasama78 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 16 Września 2013 Elo") Hehe ja tez dzis przygryzalem i przyznaje racje co do tych kosci,a teraz warze barszczyk z botwinka:) Mario :smile: Cytuj Mario ") Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-301705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 20 Września 2013 Super kurs,super atmosfera.Najlepiej teorię poprzeć praktyką.Dziadek i Bagno robią wszystko aby pokazać jak najwięcej w tak krótkim czasie.Pytanie - czy ktoś zanotował jakie przyprawy były dodane do szynkowej?pozdrawiam wszystkich uczestników .Zdzisław Cytuj zr Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-302408 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwa713 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 24 Września 2013 pieprz i kolendra, sama ważyłam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-303080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 24 Września 2013 dzięki ,myślałem że była też gałka muszkatałowa Cytuj zr Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-303126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 24 Września 2013 pieprz i kolendra, sama ważyłam i gałka muszkatołowa Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-303127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika G. Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 16 Października 2013 Chciałam się pochwalić, że salceson udał mi się genialny. Już robię następne. Wędzonki też po kursie jakby prościej i pewniej. Bez przekombinowania. Pozdrawiam gorąco Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-307278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 16 Października 2013 Chciałam się pochwalić, że salceson udał mi się genialny. Już robię następne. Wędzonki też po kursie jakby prościej i pewniej. Cieszę się, że "nauka nie poszła w las". Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8258-kurs-podstawowy-nr-913-w-%C5%82azach-w-dn-13-15092013-r/page/3/#findComment-307287 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.