Maxell Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zdjęcia nadesłane przez ANNAM: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8382-a-mo%C5%BCe-dzisiaj-co%C5%9B-innego-dla-odmiany/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osid Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 widziałem steki z kangura bodajże w sellgros-ie, mrożone, świeżych niestety nigdzie a patrząc na skład to samo białeczko może być pysznie i jako posiłek dietetyczny lub po treningowy zamiast twarogu, piersi czy tuńczyka z puchy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8382-a-mo%C5%BCe-dzisiaj-co%C5%9B-innego-dla-odmiany/#findComment-295298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 W Lidlu można było kupic, co tez zrobiłem. Troche jak wołowina,ale delikatniejsze... Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8382-a-mo%C5%BCe-dzisiaj-co%C5%9B-innego-dla-odmiany/#findComment-295311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Szkoda, że nie zrobiłeś fotorelacji, ale "w odwodzie" mamy Annę, która zajmie się tematem. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8382-a-mo%C5%BCe-dzisiaj-co%C5%9B-innego-dla-odmiany/#findComment-295313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.