Dariusz33 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam Czy mógłbym się dowiedzieć przyczyny powstaniu posmaku kwasu w kiełbasie w wędzeniu ostatnio musiałem wyrzucić 15 kg drzewo suche liściaste Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9002-w%C4%99dzenie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Przyczyną jest wilgoć możliwe, że słabo wysuszyłeś wędzarnie, wędzonki, lub brak przepływu powietrza w czasię wędzenia. Poczytaj dodatkowo temat:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/576-kwasne-wedliny-po-wedzeniu/ myślę, że znajdziesz tam odpowiedź. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Marcin_ Cytuj Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9002-w%C4%99dzenie/#findComment-318322 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.