futro40 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czy można kindziuka nadziać w kątnice wieprzowe( wiem ze najlepiej pęcherz lub żołądek ale mi zabrakło a mam przygotowane mięso) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9118-kindziuk/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kątnica jest stosunkowo delikatna, trudno w niej mocno ubić mięso, a to podstawa sukcesu przy kindziuku. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9118-kindziuk/#findComment-322456 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futro40 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czy można przełożyć za kilka dni z kątnicy do pęcherza.?(wiąże się to z zakupem w skepie internetowym)Starałem się wymasować dobrze te dwie kątnica i liczyłem żedalje to skręcanie w klepkach załatwi temat Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9118-kindziuk/#findComment-322461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.