redzed Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Kilka fotek straganów rzeźników robione wczoraj w Colon, Panama. Chciałem spróbować jakąś kiełbasę (chorizo), ale niestety była tylko jedna surowa. Nie jest to kraj dla nas kielbaśników. http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/Sausage%20and%20more/P1100860_zpsfe283f01.jpg http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/Sausage%20and%20more/P1100861_zps406f9885.jpg http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/Sausage%20and%20more/P1100855_zpse29aa4b4.jpg http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/Sausage%20and%20more/P1100854_zps99b0b2c4.jpg http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/Sausage%20and%20more/P1100856_zpsaa9c9b54.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9256-co%C5%9B-z-panamy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie jest to kraj dla nas kielbaśników. redzed , jak tak piszesz to musi być prawda . Jednak tylne nogi , słonina i głowy z uszami mają Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9256-co%C5%9B-z-panamy/#findComment-327193 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Andrzeju, święta prawda! Przecież moglem być misjonarzem a nie zwykłym urzędnikiem. Co jeszcze wszyscy na targu mieli to setki ogonów świńskich. Musze się dowiedzieć jak ich przyrządzają. Poniżej dowód dzisiejszej wyprawy na targ rybny. http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/Sausage%20and%20more/P1100892_zpscaa4a60b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9256-co%C5%9B-z-panamy/#findComment-327310 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.