miro Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Sprzątam, ale co z tego wyjdzie ... nie wiem. Pozdrówka. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez miro Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Miro jak chcesz to "sprzedam" Ci wszystkie bluzgi jakie dostałem tutaj i z Europy. Dopiero wtedy zobaczysz, co potrafią wymyślić "ludzie". :D Kolego: alleluja i do przodu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Miro.....spoko ja też taka Zosia jestem dlatego tego co robię nie opowiadam bo całe to miernictwo i inne suwmiarki w kuchni mnie wkurzają .....to ma smakować a jak nie smakuje to są psy kotyMaxell pisze o użyszkodnikach którzy korzystają tylko z przepisów.....owszem i ja do nich należę ale moja wiedza mizerna i umiejętności marne więc z mistrzami mi stawać nie uchodziDzięki Ci miro za Zoche bo garść , kusztyczek lub trochę to ja w swojej niewiedzy całkowicie rozumiem ale jak mam do wszystkiego co używam do wyrobu wagę wyciągać i ważyć to mnie trag szlafia i kichał taką zegarmistrzowską robotęTak Gonzo jestem darmozjadem ......i niech tak zostanie. Wszak Ci bez wiedzy też mają umiejętności i sobie radzą......wystarczy umieć czytać i korzystać z przepisów wszak po to na forum są Edytowane 19 Stycznia 2014 przez wiejas Cytuj no i się zaczęłociekawe jak się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.