Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Krzysiek, a może wystarczy tylko zdjąć klawisz X. Może coś się pod niego dostało i nie łączy?

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/946-kaukaz-zlotowa-basturma-by-andy/page/8/#findComment-492691
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Nie wytrzymałem - moja basturma po 4 dniach suszenia.

 

A to moja basturma po 26 dniach suszenia.

 

post-51023-0-05915700-1461673886_thumb.jpg   post-51023-0-25062700-1461673906_thumb.jpg

Ciepło pozdrawiam.

dyzio

__________________________________________

Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa)

 

nie zapominaj o Panu "S"

http://wedlinydomowe...go-forumowicza/

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/946-kaukaz-zlotowa-basturma-by-andy/page/8/#findComment-493595
Udostępnij na innych stronach

  • 4 miesiące temu...

tyle się tego naczytałem, ślinka leci, do tej pory popełniałem długo dojrzewające a'la parmeńskie

ale koniecznie trzeba popełnić basturmę  

Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/946-kaukaz-zlotowa-basturma-by-andy/page/8/#findComment-516674
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

post-83674-0-34235700-1484261967_thumb.jpg

post-83674-0-34235700-1484261967_thumb.jpg

Dziki za takie przepisy! Zrobiłem bez kozieradki z duzą ilością czosnku papryki ostrej i koledry zrobilem cienka skore (za cienką) Komu nie dam sprobowac to kazdy chwali, mne tez smakuje obłednie. Został kawałek jeszcze a już drugą nastawiłem :D

 

post-83674-0-07503600-1484261972_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/946-kaukaz-zlotowa-basturma-by-andy/page/8/#findComment-535870
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.