mikami Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #176 Opublikowano 14 Października 2017 W sprawie saletry - jest sobie taka tabelka: http://www.wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/dziadek/tabelamieszanekpeklujacych.htm, która uwzględnia oba przypadki i pośredni Artykuł "Sól i saletra, a peklosól w naszych przepisach" https://www.wedlinydomowe.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1602&Itemid=4oraz Eanna są za przeliczanie sól = peklosół Nie przeliczaj saletry tylko sól. Ilość soli=ilość peklosoli. Nie zrobisz większego błędu tym bardziej, że gros przepisów jest mocno dosolona (na mój gust ). Co do drugiej kwestii, to oczywiście tak. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9471-nowy-kalkulator-kolegi-skalara50/page/8/#findComment-571061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.