szymon70 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam czy może ktoś robił taką szynkę ma jakieś doświadczenie poleci lub odradzi http://kuchennecudajoanny.blox.pl/2014/03/Szynka-Suszono-Parzona-wesja-II.html Cytuj To co robisz podkreśla,lub przekreśla to co mówisz. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9705-szynka-suszona-parzona/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarus Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dziwny przepis! Skrzyżowanie szynki a'la parmeńska z peklowaną Kuchenne cudo Joanny Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9705-szynka-suszona-parzona/#findComment-346497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Spokojnie można te 36h cykle pominąć są na forum przepisy (made in germany) na rego typu wędliny bez tych lodówkowo-pończochowych ceregieli Nawet Dziadek taki przepis wstawiał Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9705-szynka-suszona-parzona/#findComment-346524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.