Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pamiętam z dzieciństwa, że szynki mieniły się tęczowo i teraz moje polędwice tak samo robią i myślę że tylko te dobre wyroby tak mają, bo "berbelówy" sklepowe przeważnie tak nie robią wcale.

 

Dodam, że te wyroby z dzieciństwa, na 100% były ze świnki naszej domowej, chowanej na pomyjach, nie na mieszankach paskudnych, takich jak teraz.

 

 

PS: raz nawet pamiętam, jak się świnka po "obuchowaniu" urwała i poszła po placu ogłuszona - ale był czad!

Wędzarnicza gastro-faza.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/976-%C5%9Bwiec%C4%85ca-w%C4%99dlina/page/2/#findComment-252633
Udostępnij na innych stronach

A może to wina tych bakterii:

nie jest to wina bakterii.

Powodem jest struktura mięśnia, kąt cięcia i efekt współczynika złamania światła.

Jeśli kogoś interesuje(jezyk niem.)

 

http://www.itp.uni-hannover.de/~zawischa/ITP/vielstrahl.html

 

gdzieś w połowie stronki(Fleisch)

 

P.S.

angielski

http://www.itp.uni-hannover.de/~zawischa/ITP/multibeam.html

:grin:

I wszystko jasne :wink: dzieki Darino,

Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/976-%C5%9Bwiec%C4%85ca-w%C4%99dlina/page/2/#findComment-252795
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.