AdamJas Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja pamiętam z dzieciństwa, że szynki mieniły się tęczowo i teraz moje polędwice tak samo robią i myślę że tylko te dobre wyroby tak mają, bo "berbelówy" sklepowe przeważnie tak nie robią wcale. Dodam, że te wyroby z dzieciństwa, na 100% były ze świnki naszej domowej, chowanej na pomyjach, nie na mieszankach paskudnych, takich jak teraz. PS: raz nawet pamiętam, jak się świnka po "obuchowaniu" urwała i poszła po placu ogłuszona - ale był czad! Cytuj Wędzarnicza gastro-faza. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/976-%C5%9Bwiec%C4%85ca-w%C4%99dlina/page/2/#findComment-252633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamJas Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 27 Listopada 2012 No co? Dziadek wiecznie żywy! (A może to o kim innym było?) :shock: Cytuj Wędzarnicza gastro-faza. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/976-%C5%9Bwiec%C4%85ca-w%C4%99dlina/page/2/#findComment-252660 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 27 Listopada 2012 A może to wina tych bakterii:nie jest to wina bakterii. Powodem jest struktura mięśnia, kąt cięcia i efekt współczynika złamania światła. Jeśli kogoś interesuje(jezyk niem.) http://www.itp.uni-hannover.de/~zawischa/ITP/vielstrahl.html gdzieś w połowie stronki(Fleisch) P.S. angielski http://www.itp.uni-hannover.de/~zawischa/ITP/multibeam.html :grin:I wszystko jasne :wink: dzieki Darino, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/976-%C5%9Bwiec%C4%85ca-w%C4%99dlina/page/2/#findComment-252795 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.