mankotom Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Maja 2014 Kiełbasa głogowska Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Maja 2014 Glogowska na metry potezne kawalki ladne Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naginajka Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Maja 2014 Batony 45-50cm A jak w smaku? Cytuj Pozdrawiam, Dawid. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352776 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 18 Maja 2014 Jeszcze tak w przekroju jak by było można prosić Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352788 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 18 Maja 2014 przekrój Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352793 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 18 Maja 2014 Oooo piękna panie????????????radoś dla mych oczu????????????i ja następnym razem zapdam wedle przepisu????????Brawo... Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 18 Maja 2014 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hektor Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 18 Maja 2014 Z przepisu wynika,że nie dodaje się peklosoli, to czemu zawdzięcza się taki ładny kolorek? Cytuj Janusz"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"www.klubvolvo.org.pl Nie zapomnij klepnąć Pana "S" https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 18 Maja 2014 taki kolorek wynika z tego , że dodałem peklosoli ... na kg mięsa 9 gr soli + 9 gr peklosoli :-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hektor Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 18 Maja 2014 taki kolorek wynika z tego , że dodałem peklosoli ... na kg mięsa 9 gr soli + 9 gr peklosoli :-)No to się wyjaśniło.Tak mi się wydawało.że dałeś, bo jakaś taka za czerwona ta kiełbasa jak na brak peklosoli. Cytuj Janusz"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"www.klubvolvo.org.pl Nie zapomnij klepnąć Pana "S" https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 18 Maja 2014 Bez peklosoli nie da rady pozyskać fajnego kolorku????Ja też zawsze daję 50/50% raz dałem samą sól no i w środku nie wyglądała za ciekawie???? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352891 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 18 Maja 2014 oj tam czerwona, ładna jest .... taka mięsna Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 19 Maja 2014 Ładniutka ta kiełbaska i przyznam że przekrój powalający. Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352915 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 19 Maja 2014 Tak różne są przekroje, ale ten powala.Ale ładna ,niczego sobie.Pozdrawiam Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 19 Maja 2014 Jeżeli dałeś peklosoli zamiast soli jak w przepisie, to czy peklowałeś mięso osobno, czy dodałeś peklosól do zkutrowanej "trójki"? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-353044 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 19 Maja 2014 wszystkie klasy peklowałem mieszanką 50/50 sól /peklosól Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-353063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacula Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Z przekroju pięknie wygląda Jakiego rodzaje mięsa? i jaka wyszła w smaku? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-364579 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.