Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oooo piękna panie????????????radoś dla mych oczu????????????i ja następnym razem zapdam wedle przepisu????????Brawo...

 

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352800
Udostępnij na innych stronach

Z przepisu wynika,że nie dodaje się peklosoli, to czemu zawdzięcza się taki ładny kolorek?

Janusz
"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"
www.klubvolvo.org.pl

 

Nie zapomnij klepnąć Pana "S" 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352843
Udostępnij na innych stronach

taki kolorek wynika z tego , że dodałem peklosoli ... na kg mięsa 9 gr soli + 9 gr peklosoli :-)

No to się wyjaśniło.

Tak mi się wydawało.że dałeś, bo jakaś taka za czerwona ta kiełbasa jak na brak peklosoli.

Janusz
"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"
www.klubvolvo.org.pl

 

Nie zapomnij klepnąć Pana "S" 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352889
Udostępnij na innych stronach

Bez peklosoli nie da rady pozyskać fajnego kolorku????Ja też zawsze daję 50/50% raz dałem samą sól no i w środku nie wyglądała za ciekawie????

 

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352891
Udostępnij na innych stronach

Tak różne są przekroje, ale ten powala.

Ale ładna ,niczego sobie.

Pozdrawiam

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

 

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9855-g%C5%82ogowska/#findComment-352919
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.