O.5 kg wieprzowinyO.5 kg wołowinki Pętko kiełbaski 2 puszki dobrej jakości pomidorów Jedna wielka cebula Dwa wielkie ziemniaczki 4 średnie marchwie Przecier pomidorowy Sól morska Papryka pimenton Ziele angielskie Liść laurowy Pomidorki z puszki wlewamy do garnka i traktujemy blenderem,wstawiamy na leciutki ogień. Mięsko kroimy w kostkę i obsmażamy na patelni tak aby woda odparował i się przybrązowiło,każde mięsko osobno!Najwięcej wody miała wołowinka Kiełbaskę kroimy na kostkę i smażymy dodając cebulę ciętą w paski, na koniec smażenia dajemy przecier. Wszystkie smażone składniki dodajemy raz za razem do garnka,kroimy marchewkę w kostkę i ziemniaczki. Gotujemy i przyprawiamy do swojego smaku;)jeśli będzie za gęste odrobina wody załatwi sprawę Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka