mankotom Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Szanowni, czy ktoś z Was mógłby podać namiar na sklep w Polsce, w którym detalicznie mozna zakupić kultury startowe do wyrobu np: salami?Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2014 przez mankotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioro Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Listopada 2014 http://www.zdrowodomowo.pl/ Cytuj My brain: it's my second favorite organ /Woody Allen/But what was the first Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 3 Listopada 2014 Tu kolego dzwoń: http://www.unico-poland.eu/ siedziba firmy:UNICO Katarzyna, Adam Jasińscy Spółka JawnaAl. Piłsudskiego 11318-400 Łomża, Polskatelefon:+48 86 218 93 83fax. +48 86 218 12 83 technolog Ci dobierze bakterie do produktu - ja używam VBL-97, ale tych nie mają dają w zamian SBL-45 - to są szybkie bakterie (do zakwaszania przez 3-4dni).Mają też bakterie do dłuższego zakwaszania - typowe do salami. Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 3 Listopada 2014 ok dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) zamówiłem SLB 48, macie jakies doświadczeniem w stosowaniu? Edytowane 5 Listopada 2014 przez mankotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrus Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 5 Listopada 2014 do mankotom. Cz możesz podać jaką ilość trzeba u nich zamówić(bo piszą,że od 1kg.) i w jakiej cenie za SLB 48 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankotom Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 5 Listopada 2014 saszetka ma starczyć na 100 kg mięsa, coś około 17 zł, do tego trzeba dodać koszt przesyłki, wszystko załatwiłem przez telefon i to jest pozytywnebardziej doświadczony technolog ma być w pracy po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrus Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 5 Listopada 2014 OK.WIELKIE dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duduś Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 26 Maja 2015 Witam ! Czy używał ktoś z Was kultur od Miro b-lc-78 ? Co na nich można zrobić ? Z góry dzięki za podpowiedź. Cytuj duduś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.